19 marca 2013r - Sprawozdanie ze spotkania z Panem Janem Buzalewiczem

Kdsc_0616.normalolejne spotkanie pod patronatem Forum Edukacji Biznesowej już za nami. W dniu 19 marca 2013 roku mieliśmy przyjemność gościć Pana Jana Buzalewicza- Wiceprezesa Zarządu DRB Centrum Odszkodowań. Mimo młodego wieku, dwudziestoośmioletni absolwent Politechniki Wrocławskiej jest nie tylko prekursorem branży odszkodowawczej w Polsce, ale i wielokrotnym medalistą Taekwondo. Pan Buzalewicz przedstawił studentom swoje poglądy na temat podejścia do pracy i biznesu oraz zapoznał bliżej z branżą odszkodowawczą i sposobem zarządzania DRB. Firma od czterech lat zatrudnia bowiem swoich pracowników w ramach marketingu wielopoziomowego, który okazał się jej źródłem sukcesu.

Statystyki pokazują, że przez ostatnie 16 lat miało miejsce 804 000 wypadków, w których zginęło prawie 88 000 ludzi. Firma DRB dba o zwiększenie świadomości ubezpieczeniowej społeczeństwa, obsługując już na terenie Polski ponad dwadzieścia tysięcy poszkodowanych i negocjując dla nich równowartość prawie 250 mln złotych.

Nasz gość podzielił się także swoim zamiłowaniem do planowania neurolingwistycznego i przyznał, że podobnie jak Brian Tracy wychodzi z założenia, iż każdy z nas pracuje tak jak wypoczywa.

Bardzo dziękujemy Panu Janowi Buzalewiczowi za przybycie, a wszystkich studentów zapraszamy już wkrótce na kolejne spotkanie Forum Edukacji Biznesowej.